Bidrag sökes till antologi Profetia

 




Profetia - Ödesmättat eller hoppfullt? Framtidsvision eller gudomlig spådom? Drömsyn, epifani eller dåraktig snilleblixt?


Till en ny antologi söker vi texter och andra uttrycksformer på temat Profetia. Det kan vara allt från mytologier till samhällsaktuella teman, dystopier, fiktiva texter, poesi och essäer. Vi söker varierade texter för att få en bra bredd på utgivningen. Vi välkomnar även konst i form av bilder och fotografier. 


Alla medverkande får ett antal exemplar till egen försäljning. Vi kan tyvärr inte erbjuda ekonomisk ersättning men vi står för publiceringen av boken.


Vi som driver detta projekt är Anna Nero, författare, kulturjournalist och redaktör/lektör, och Hanna Monola, performancekonstnär och författare. 


Texterna ska vara på svenska, max 6000 tecken inklusive mellanslag. Storlek på texten ska vara 12, radavstånd 1,5 och typsnittet Times New Roman eller liknande. Bidraget får inte vara publicerat tidigare.

Sista datum för inlämning är 31 december 2023 och antologin planeras att publiceras inom tre år efter det. Skicka era texter och konstverk i pdf-format till antologiprofetia@gmail.com.  

Vi ser fram emot att ta del av era bidrag!

Hanna & Anna


Kommentarer

Populära inlägg